KORYLOVOS NIGHT RUN

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας Drama Runners” σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  προκηρύσσουν τον αγώνα δρόμου  «Korylovos Night Run» μήκους 10χλμ.

Στοιχεία Αγώνα:

 1. Ημερομηνία: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022
 1. Μήκος της διαδρομής: 10 χιλιόμετρα – D+- 300m
 1. Ώρα έναρξης: 20:00
 1. Εκκίνηση και Τερματισμός: Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας
 1. Διαδρομή: Με εκκίνηση τον χώρο του Καπνολογικού Ινστιτούτο θα κινηθούμε προς την είσοδο του περιφερειακού οπου θα διανύσουμε όλη την απόσταση με προορισμό την είσοδο του Κορυλόβου από την πλευρά του Νοσοκομείου. Ανηφορική διαδρομή έως την σημαία όπου θα υπάρχει και σημείο ανεφοδιασμού (νερό) και απο εκεί προς το Πανόραμα Δράμας και επιστροφή στο Καπνολογικό για τον τερματισμό.
 1. Δικαίωμα συμμετοχής: Επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.
 1. Διακρίσεις, Έπαθλα: Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

-Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

-Στους πρώτους νικητές – τριες των ηλικιακων κατηγοριών 50-59 & 60+ θα απονεμηθούν κύπελλα.

-Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο του αγώνα.
-Οι τρεις πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης των ανδρών και των γυναικών δεν θα συμμετέχουν στις απονομές των ηλικιακών κατηγοριών.(κατηγορίες ανδρών & γυναικών 50-59 & 60+)

 1. Εγγραφές: Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώνα στη διεύθυνση www.drama-runners.gr/eggrafi-agona-korylovos-night-run/ και λήγουν την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022.
 1. Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι €15 και περιλαμβάνει -αριθμό συμμετοχής -ηλεκτρονική χρονομέτρηση -αναμνηστικό μετάλλιο -αναμνηστικό δώρο αγώνα -παροχή νερού εντός της διαδρομής και συμμετοχή στο “gala” τοy τερματισμoύ.
 1. Τρόπος πληρωμή: Η πληρωμή γίνεται με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας με την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγγραφή αν δεν γίνει εξόφληση του οικονομικού αντιτίμου.
 1. Χρονικό όριο: Το χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα είναι οι 2 ώρες.
 1. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρία χρονομέτρησης. Στο 5ο χιλιόμετρο θα υπάρξει σημείο ελέγχου για ενδιάμεση καταγραφή περάσματος των δρομέων από αυτόν. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν τον αριθμό  συμμετοχής τους καθόλη την διάρκεια του αγώνα.
 1. Σημεία ελέγχου: Σημεία ελέγχου θα υπάρχουν εντός της διαδρομής για την ομαλή διέλευση του αγώνα. Δρομέας που δεν θα ακολουθήσει την πορεία του αγώνα και θα παρακάμψει από τα μονοπάτια θα ακυρώνεται άμεσα.
 1. Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Φακός κεφαλής/χειρός. Δρομέας χωρίς φακό κατά την διάρκεια του αγώνα θα ακυρώνεται άμεσα.
 1. Κέντρο παραλαβής φακέλου: Από την γραμματεία στον χώρο εκκίνησης την ημέρα του αγώνα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα από 17:00 έως 19:30
 1. Όροι συμμετοχής:

– Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης με απόφαση της Πολιτείας  εως 31/08 εξαιτίας ενδεχόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί επιστροφή του ποσού της εγγραφής κάθε δρομέα σε διάστημα 60 ημερών από την απόφαση ακύρωσης.

– Σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών ή άλλου γεγονότος η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα να αναβάλει την εκκίνηση ή να ακυρώσει τον αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και η συνδρομή συμμετοχής στον αγώνα δεν επιστρέφεται στους εγγεγραμμένους δρομείς.

– Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση.

– Ο Σ.Δ.Υ.Δ Drama Runners και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβη που μπορεί να υποστεί συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

– Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και απαγορεύεται να μεταβιβαστεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλον δρομέα.

– Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής από τους συμμετέχοντες είναι ορθά.

– Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά στοιχεία μπορούν αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς που αφορούν τη διεκπεραίωση του αγώνα όπως της χρονομέτρησης, της σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων και της δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο.

– Οι δρομείς που συμμετέχουν στους αγώνες συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

– Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής απαιτείται επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης).

Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης άρθρων της προκήρυξης στα πλαίσια της προσαρμογής αυτών με βάση νεότερες διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων.

 1. Επικοινωνία:

email: dramarunners@gmail.com

Εγγραφείτε εδώ