Spartathlon – the RACE

Spartathlon – the RACE

Στην γραμμή εκκίνησης του 39ou SPARTATHLON στάθηκαν εκατοντάδες αθλητές για μια ακόμη χρονιά με ατελείωτα χιλιόμετρα προετοιμασίας στα πόδια τους. Με εκκίνηση από τους πρόποδες του Ιερού βράχου της Ακροπόλεως των Αθηνών, δρομείς προερχόμενοι από 53 χώρες από όλα τα σημεία του πλανήτη, θα διανύσουν την απόσταση από την Αθήνα στη Σπάρτη – η απόσταση 245χλμ! Ανάμεσα τους και δύο δραμινοί, ο Grigoris Dimitriadis και ο Kostas Tsoumaridis έτοιμοι να ζήσουν το απόλυτο δρομικό γεγονός!

33ώρες 50λ 45δ αργότερα θα φτάσει στο άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη ο Κώστας Τσουμαρίδης, ενώ ο Δημητριάδης Γρηγόρης θα ακολουθήσει αργότερα και μετά απο 35ώρε 04λ 03δ θα συναντήσει και αυτός τον βασιλιά!

Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους δυο νέους Σπαρταθλητές της πόλης μας, σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση, καλή αποκατάσταση και καλούς τερματισμούς σε όλους τους στόχους σας! Τα συγχαρητήρια μας επίσης στους συνοδούς σας που στάθηκαν δίπλα σας όλες αυτές τις ώρες και φρόντισαν για το παραμικρό!

Τέλος να συγχαρούμε και όλους τους δρομείς που πήραν μέρος στο 39ο #spartathlon τερματίσαντες και μή! Θέλει μεγάλο θάρρος να σταθείς έστω και στην γραμμή εκκίνησης αυτού του αγώνα! Καλή αποκατάσταση σε όλους σας!

Share this post